Nu is het
jouw beurt

Wanneer we zeggen dat Cardboard voor iedereen is, bedoelen we ook dat Cardboard voor iedereen is, inclusief fabrikanten. De productspecificaties voor Cardboard-brillen zijn dan ook open source. Iedereen kan er zijn eigen bril mee maken.

De kit downloaden
Aan de slag

Productiesjablonen

De productiekit voor fabrikanten is geüpdatet voor de nieuwe versie van Cardboard en bevat nu meer gedetailleerde productinformatie dan ooit. De kit omvat technische specificaties en tekeningen voor lenzen, geleidingsstrips, stanslijnen en meer, plus de toleranties en materiaalspecificaties. We hebben zelfs richtlijnen voor kwaliteitsgarantie, eerste artikelinspecties en procedures voor het opschalen van de productie toegevoegd.

De kit downloaden

Praktische tips

Of je nu tien of tien miljoen Cardboard-brillen maakt, het zijn de details die het hem doen. In de productiekit hebben we alles verwerkt wat we tijdens de ontwikkeling van Cardboard hebben geleerd: onze aanbevelingen, gebruiks- en merkrichtlijnen en de specificaties van elk onderdeel, zelfs het elastiekje.

Praktische tips
HELPCENTRUM VOOR FABRIKANTEN

Profielgenerator voor brillen

Zorg ervoor dat je virtual reality-bril goed werkt, ongeacht de grootte, de vorm of het materiaal dat je kiest. Met de Profielgenerator voor brillen kun je de belangrijkste specificaties voor je apparaat bepalen. Voeg de QR-code aan je bril toe, zodat elke Cardboard-app zich automatisch aan je bril aanpast.

Profielgenerator voor brillen
Works with Google Cardboard badge

Werkt met Google Cardboard

Met de badge 'Werkt met Google Cardboard' laat je gebruikers weten dat je virtual reality-bril goed werkt met Cardboard-apps en -games. Raadpleeg onderstaande richtlijnen om je bril aan te melden voor de badge 'Werkt met Google Cardboard'.

Richtlijnen voor 'Werkt met Google Cardboard'